13. 2. 2020

Dovolená na jachtě v Řecku

Představte si, že se každé ráno probudíte a uvidíte průzračně tyrkysovou vodu a kouzelný nový ostrov. Přes den budete ochutnávat sílu hřejivého slunce a večer pak zakotvíte v malebném přístavišti, seznámíte se s historickými památkami a navíc ochutnáte vynikající kuchyni v některé z početných restaurací. To vše Vám nabízí Řecko! Dovolená na plachetnici v tomto krásném koutu naší planety Vás nadchne!

Dovolená na jachtě v Řecku
Dovolená v Santorini
Řecko na plachetnici

Řecko na jachtě? To je exkluzivní dovolená!

Řecko se pyšní početnými ostrovy (okolo 3000) a zemi omývají hned tři moře – Egejské, Jónské a Středozemní. Není tedy divu, že taková rodinná dovolená na jachtě je opravdovým lákadlem. Vyjmenovaná řecká moře jsou bezpečná a vzdálenosti od pobřeží k pobřeží jsou malé, proto patří mezi nejvyhledávanější destinace pro plachtění. Ať už se na jedno ze tří moří vydáte na vlastní pěst nebo Vás osloví dovolená na jachtě i s kapitánem, požitek z plachtění po moři bude nepřekonatelný! Můžete si zde naplánovat velmi zajímavé trasy, kudy plout. Bude záležet jen na Vás, zda dáte přednost poznávání liduprázdných zátok, vyhlášených písčitých pláží nebo rybářských vesniček. Dovolenou na jachtě v Řecku si určitě zamilujete a tradiční pobytová dovolená Vás už nenadchne. 

Nespočet nádherných destinací i jinde v Evropě

Pokud byste rádi zakusili něco odlišného, či nového, můžete se vydat objevovat překrásné destinace v Itálii. Budete překvapeni, kolik krásy a půvabu ukrývají Eolské ostrovy, Egadské ostrovy, Město Cefalù nebo třeba Palermo. Od rozlehlých písečných pláží, přes malebná městečka a přístavy pyšnící se skvělou kuchyní. To vše nabízí dovolená na jachtě v Itálii. Obrátit se můžete na naši společnost, která Vám v tomto sektoru zprostředkuje rezervaci lodě dle Vašich představ a výběru. Stačí nám napsat, o jakou loď máte zájem a v jakém termínu byste chtěli vyrazit na Vaši vysněnou dovolenou. 

Vydejte se za dobrodružstvím a objevujte svět z pohledu mořeplavce i Vy! Pochopíte, proč se počet dovolených na jachtě každým rokem o tolik zvyšuje. Po této nevšední zkušenosti totiž budete toužit vyrazit na moře znovu!

Co o nás napsali

Velmi krásný zážitek, vidět co jinak z břehu nikdy neuvidíte. Příjemná plavba, spolehlivost, vysoký komfort na lodi, koupání na širém moři.... Plavba na lodi doporučuji všem, kdo to ještě nezažil.
Jiří Kačírek
Pobyt na plachetnici splnil všechna naše očekávání, v nabízeném komfortu v mnohém předčil a celý zážitek byl umocněn krásou navštívených ostrovů.
Ludmila Konečná