13. 2. 2020

Dovolená na jachtě v Chorvatsku

K nejkrásnějším místům pro dovolenou na jachtě ve středomoří patří bezesporu Chorvatské pobřeží, které je dlouhé téměř 2000 km. Lemuje ho přes 600 krásných ostrovů a průzračná tyrkysově modrá voda. Chorvatské pobřeží nabízí celou řadu pláží, převážně kamenitého a štěrkového charakteru. Naleznete zde mnoho historických měst plných antické architektury a dokonce památky zapsané v listině světového dědictví UNESCO. Chorvatsko je perfektní destinací pro luxusní dovolenou strávenou na plachetnici. Můžete plout na klidném moři s mírným větrem v krytu ostrovů nebo naopak na otevřeném moři se vším co k tomu patří. Díky výborné jachtařské infrastruktuře v podobě marin, malebných přístavů, ostrovních restaurací a bójových polí získá Vaše letní dovolená na jachtě v Chorvatsku nový rozměr!

Dovolená na plachetnici v Chorvatsku

Jachting pro každého

Malé vzdálenosti mezi zátokami a ostrovy budou skvělou volbou např. pro rodinnou dovolenou na jachtě s kapitánem. Naleznete zde ideální podmínky pro získání prvních zkušeností s lodí. Na Jadranu si ale dovolenou na lodi užijí i sportovní jachtaři. Každoročně se zde konají desítky regat, od fun regat pro málo zkušené jachtaře, až po velké sportovní akce (např. národní mistrovství v jachtingu apod.) Jadran umí být velmi větrný a bouřlivý (zejména na podzim nebo na jaře). Naskýtá se Vám tak ideální příležitost nasbírat zkušenosti pro náročnější destinace. Díky perfektním podmínkám a zázemí si zde dovolenou užívá řada jachtařů po celou sezónu. Mariny s kvalitním servisem jsou blízko sebe a dnes jich napočítáte více než 50. Skvělým bonusem je bezesporu také nízká jazyková bariéra!

Rodinná dovolená na jachtě
Chorvatsko, Hvar

Nejlevnější dovolená na jachtě

Chorvatsko není rozhodně jedinou zemí v Evropě, která nabízí nejlevnější podmínky pro dovolenou na jachtě. Pokud byste chtěli zkusit jinou zemi, která je jako stvořená pro jachting, můžete se vydat objevovat pobřežní krásy Itálie. Budete překvapeni, kolik půvabu ukrývají Eolské ostrovy, Egadské ostrovy, Město Cefalù nebo třeba Palermo. Od rozlehlých písečných pláží, přes malebná městečka a přístavy pyšnící se nejen skvělou kuchyní. To vše nabízí dovolená na jachtě v Itálii. Obrátit se můžete na naši společnost, která Vám v tomto sektoru zprostředkuje rezervaci lodě dle Vašich představ a výběru. Stačí nám napsat, o jakou loď máte zájem a v jakém termínu byste chtěli vyrazit na Vaši vysněnou dovolenou. 

Každým rokem se obliba dovolených strávených na jachtě zvyšuje a není se čemu divit. Objevte i Vy pobřežní krásy z pohledu mořeplavce a tradiční pobytová dovolená Vás už nikdy tak nenadchne!

Co o nás napsali

Velmi krásný zážitek, vidět co jinak z břehu nikdy neuvidíte. Příjemná plavba, spolehlivost, vysoký komfort na lodi, koupání na širém moři.... Plavba na lodi doporučuji všem, kdo to ještě nezažil.
Jiří Kačírek
Pobyt na plachetnici splnil všechna naše očekávání, v nabízeném komfortu v mnohém předčil a celý zážitek byl umocněn krásou navštívených ostrovů.
Ludmila Konečná