13. 2. 2020

Jachting v Jižní Francii? To je dovolená snů!

Sluncem zalitá Jižní Francie je jednou z neoblíbenějších jachtařských destinací, neboť nabízí přímo excelentní podmínky – chráněné zálivy, hojné mariny a proměnlivý (většinou severozápadní) pasátový vítr o síle 2 – 5 uzlů. Přírodní krásy mořského pobřeží Jižní Francie a moderní města s uměleckými galeriemi lákají ve velkém řadu návštěvníků (mezi nimi i umělce nebo herce). Díky nevyčerpatelným turistickým možnostem si zde dovolenou na jachtě patřičně užijete!

Jachting ve Francii

Luxusní dovolená na jachtě v okolí St. Tropez, Cannes nebo Nice

Na azurovém pobřeží Jižní Francie to bude opravdu ta pravá exkluzivní dovolená na jachtě. Nachází se zde proslulé město náčelníků St. Tropez, které se pyšní nádherným starým přístavem, historickým hradem a je jedním ze startovacích míst např. do St.Raphael, jednoho ze současných nejvýznamnějších jachtařských center Jižní Francie. Legendární město filmařů Cannes láká rozličnými obchody se šperky nebo parfémy a především čilým nočním životem. Toto město je oblíbený výchozí bod pro plavbu na ostrovy St. Marguerite a St. Honorat, ale také do blízkého Antibes nebo Nice.

Dovolená na jachtě v Saint Tropez

Dovolenou na jachtě v Jižní Francii můžete zažít i Vy!

Plavba na jachtě po Jižní Francii nemusí být jen doménou ostřílených mořeplavců, ale je pro každého, kdo touží zažít neopakovatelný pocit naprosté svobody! Jenom na lodi se dostanete do bezprostředního kontaktu s přírodou a mořskými zvířaty, zakusíte rozmary počasí a poznáte romantické ostrůvky, zátoky či starobylé přístavy. Dovolená na plachetnici nebo jachtě patří mezi největší dobrodružství dnešní doby! Pokud nemáte dostatek zkušeností či kapitánské zkoušky, není nic jednoduššího, než si objednat dovolenou na jachtě i s kapitánem.

Dovolená na jachtě ve Francii

 

Co vyzkoušet stejně krásnou, ale o poznání levnější destinaci?

Pokud hledáte dobrodružství a místo, kde je rovněž dostatek sluníčka, krásné azurové moře a nádherná příroda, ale které je o poznání levnější, vydejte se s jachtou do Itálie! Tato země je skvělá jak pro dovolenou na jachtě s dětmi, tak i pro ostřílené mořské vlky. Budete překvapeni, kolik přírodních krás ukrývají Eolské ostrovy nebo Egadské ostrovy a kolik půvabu nabízí město Cefalù nebo třeba Palermo. Od rozlehlých písečných pláží, přes malebná městečka a přístavy pyšnící se skvělou kuchyní. To vše Vám nabízí dovolená na jachtě v Itálii. Obrátit se můžete na naši společnost, která Vám v tomto sektoru zprostředkuje rezervaci lodě dle Vašich představ a výběru. Stačí nám napsat, o jakou loď máte zájem a v jakém termínu toužíte vyrazit na Vaši vysněnou dovolenou!

Co o nás napsali

Velmi krásný zážitek, vidět co jinak z břehu nikdy neuvidíte. Příjemná plavba, spolehlivost, vysoký komfort na lodi, koupání na širém moři.... Plavba na lodi doporučuji všem, kdo to ještě nezažil.
Jiří Kačírek
Pobyt na plachetnici splnil všechna naše očekávání, v nabízeném komfortu v mnohém předčil a celý zážitek byl umocněn krásou navštívených ostrovů.
Ludmila Konečná